Våre kolleksjoner

Her får du en oversikt over noen av kolleksjonene vi har i våre butikker. Disse har vi valgt fordi de representerer det vi mener er viktig hva gjelder smykker:

 eleganse, estetikk, enkelhet, unikhet og skjønnhet. 

Flere kolleksjoner vurderes, og vil fortløpende bli presentert på denne siden.  

Kathrine Lindman

Inspirert av naturen

Kathrine´s smykker er laget for å få deg til å skinne – på din egen autentiske måte. I likhet med de glitrende havbølgene, vil hun at hver ring eller halskjede skal fange glimt av sollyset og reflektere de perfekte palettene til havet, og forsiktig minne deg på å nyte skjønnheten i livets små øyeblikk.

Janne Formoe

"Hvert smykke er lagd med kjærlighet"

Hennes første erfaring med smykkedesign fikk hun som 17-åring på high school i USA.  Smykker skal ikke bare være vakre å se på. Kanskje de også bærer med seg en historie, eller du kan ha fått de av noen som betyr noe spesielt for deg.                                                                    

Renate Jewellery

Tradisjon og håndtverk

Renates smykker har sitt opphav i interessen for tidløs design, natur og håndverks- tradisjon  Smykkene er vakre, elegante, tidløs og klassiske i sitt uttrykk, men samtidig har de en umiskjennelig egenart.                                               

Georg Jensen

Herlige uttrykk fra naturen

Helt siden 1904 har den tidløse skandinaviske designen fra Georg Jensen spredt glede og eleganse gjennom en unik kombinasjon av håndverk, funksjonalitet og kunstnerisk estetikk.                                                                                           

Son of Noa

Identitet for menn

Noa´s store lidenskap er smykker. Smykker er hele grunnlaget for selskapets eksistensberettigelse og de lever og ånder for å designe, utvikle og innovere. De jobber også ut fra filosofien om at smykker skal være uttrykksfulle og identitetsskapende.

Maanesten

Lyser opp de grå dagene og forbedrer de gode.

Smykker kan mye mer enn å være vakre og komplimentere ens ytre. Smykker er historier, de er små amuletter i hverdagen, håndfaste minner. De har alltid vært fascinert av kraften og styrken som kan ligge i en ring eller et armbånd, 

Hultquist

Ida kombinerer det moderne med det klassiske og de morsomme detaljene med det enkle skandinaviske uttrykket med vekt på det feminine. Utformingen av smykket gjenspeiler Idas reise i livet gjennom natur, kunst og arkitektur.

Opro Emalje

Opro brenner for redesign og videreutvikling av kolleksjoner.
Som en motpol til bruk-og kast syndromet, prøver de heller å designe nye uttrykk fra gamle modeller. Opro legger stor vekt på solid håndverk-kvalitet