VÅRENS FINESTE TILBEHØR

Våren nærmer seg med stormskritt og snart kan vi glede oss over sol og varmere dager. For å feire lysere tider har vi funnet frem fargerike smykker og lekre perler som vi vil bruke denne våren. Farger og kontraster gir et ekstra særpreg til vårens antrekk og sprer glede både til deg selv og andre. Finn dine favoritter til våren fra Maanesten, Pan Jewelry og Hultquist. 

Ørepynt:

Denne våren skal vi skape unike kombinasjoner med ørepynt fra ulike merker. Enten du har to eller flere hull i ørene, kan du skape din helt unike look med ørepynt fra Hultquist, Maanesten og Pan Jewelry. 

Ringer:

Jo flere, jo bedre? Denne våren skal vi gå for ringer med lekre farger, gjerne flere ringer på samme hånd. 

Halskjeder:

Vi elsker å kombinere flere halskjeder sammen, gjerne et enkelt gullkjede kombinert med et perlekjede eller et kjede med fargerike stener. Finn dine favoritter blant vårens tilbehør. 

Armbånd:

Denne våren går vi for enkle armbånd med iøyenfallende detaljer. Perler og fargede stener i kombinasjon med forgylt sølv er en stor favoritt. 

Hårpynt:

Om våren og sommeren, er det godt å kunne sette opp håret i en klemme. Da er det ikke dumt at klemmen er et lite kunststykke i seg selv. Alle våre klemmer er fra det anerkjente merket Maanesten.

Frida_lowres
GU_Januarsalg-23
Untitled-30_55e70104-01d0-47b5-bc4f-44e833c800a8_720x

Fant du ikke det du så etter? Opplev mer av vårt store utvalg. Vi har også smykker fra blant annet Renate Jewellery, Kathrine Lindman og Georg Jensen. Ta en titt og finn vårens tilbehør.